?>
قرعه کشی      مشاور خانواده      داروخانه آنلاین      خرید هاست      قرص تاخیری      خرید شومیز زنانه      iptv      1      خدمات سایت      تاینی موویز      سفارش پرفکت مانی      خرید کاپشن زنانه      حمل و نقل کالا از دبی      خرید شلوار مردانه      -      خودروبر      فروشگاه فرانیاز      -      دانلود فیلم هندی      .      +      خرید ویپ      تعمیرات موبایل      -      -      -      خرید ماینر      +      -      /      حواله وسترن یونیون      کربنات کلسیم      کوآنتوم آنالایزر      سرویس خواب      استار      *      فروش ویپ      خرید ماینر      -      +      دکتر زنان مشهد      .      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      خرید بازدید سایت      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
راه اندازي كسب و كار اينترنتي  بهترين روش تكنيك هاي آموزش سئو سايت و ديجيتال ماركتينگ بهترين روش تكنيك هاي آموزش سئو سايت و ديجيتال ماركتينگ .

بهترين روش تكنيك هاي آموزش سئو سايت و ديجيتال ماركتينگ

راه اندازي كسب و كار اينترنتي

اولين سوالي كه بايد پاسخ آن به روشني مشخص شود اين است كه كسب و كار اينترنتي چيست؟ به طور كلي به شكلي از ارائه خدمات يا عرضه محصولات گفته مي شود كه در فضاي اينترنت انجام مي پذيرد.
در اين شيوه كسب و كار، كسي كه خدمتي را ارائه مي دهد يا محصولي را عرضه مي كند، با استفاده از فضا و ابزارهاي اينترنت فعاليت خود را معرفي كرده و در دسترس عموم قرار مي دهد. از جمله اصلي ترين فضاها و ابزارهاي كسب و كار اينترنتي مي توان به وبسايت، ايميل، صفحه اينستاگرام و كانال تلگرام اشاره كرد.
مشتريان و دريافت كنندگان خدمات و محصولات ابتدا با مراجعه به وبسايت يا پيج اينستاگرام آن كسب و كار با ويژگي ها و مزاياي آن سرويس دهنده، آشنايي پيدا مي كنند. سپس اگر متقاعد شده باشند، نسبت به سفارش دادن محصول مورد نظر خود اقدام مي نمايند.
در اين زمينه بهتر است نكته اي را خاطر نشان شويم كه مي تواند مهم باشد. به نظر شما كسب و كار اينترنتي با كسب درآمد از اينترنت چه تفاوت هايي دارد؟
با استفاده از اينترنت مي توان از راه هاي مختلفي به درآمد رسيد و پول كسب كرد. بسياري از اين روش ها امروزه رايج هستند. مثلا يكي از پولسازترين روش ها در اين زمينه، كسب درآمد از طريق ارزهاي رمزگذاري شده است. بيتكوين bitcoin شناخته شده ترين مورد در بين ارزهاي رمزگذاري شده است كه مي تواند سوددهي بالايي هم داشته باشد.
هم چنين يكي ديگر از راه هاي رسيدن به درآمد و پول درآوردن از اينترنت، فريلنسينگ يا دوركاري است. فريلنسرها يا دوركارها، در سايت هاي مخصوص فري لنسينگ ثبت نام كرده و سفارش دريافت مي كنند. اين سفارش ها شامل موارد بسيار گسترده و گوناگوني مانند توليد محتوا ، طراحي گرافيك، تدوين فيلم، آهنگسازي و… مي شود. فري لنسينگ هم مي تواند درآمد خوبي براي شخص به ارمغان بياورد.
اما كسب و كار اينترنتي به آن شيوه اي از كسب درآمد گفته مي شود كه در آن شما صاحب كسب و كار خود هستيد. صاحبان كسب و كارهاي اينترنتي از طريق اينترنت و مخصوصا فعاليت در وبسايت و پيج اينستاگرام خود، نسبت به اراده خدمات يا محصولات خود اقدام مي كنند.
مثلا كالاهايي كه خود توليد مي كنند را به فروش مي رسانند، يا كالاهاي شركت هاي ديگر را به صورت واسطه مي فروشند. يا اينكه خدمات ويژه اي مانند اشتراك ويديو را به صورت پولي ارائه مي دهند.
به طور كلي كسب درآمد از اينترنت كار چندان دشواري نيست و روش هاي گوناگوني براي آن وجود دارد . اما كسب و كار اينترنتي حيطه اي تخصصي تر، حرفه اي تر و دقيق تري است كه دشواري هاي مخصوص خود را دارد.
حتما بخوانيد :  ديجيتال ماركتينگ چيست - 0 تا 360 درجه ابعاد ديجيتالراه اندازي كسب و كار اينترنتيراه اندازي كسب و كار اينترنتي آيا راه اندازي و داشتن كسب و كار اينترنتي ضرورتي دارد؟پاسخ دادن به اين سوال مي تواند اهميت حقيقي كسب و كاري كه بر مبناي اينترنت بنا شده است را براي شما كاملا روشن سازد.
كسب و كارهاي سنتي براي مدتي طولاني تنها راه و بهترين راه براي فروش محصول توليدي، يا ارائه خدمات به مردم بودند. هركس براي خريد آن چيزي كه نياز داشت به بازار يا مغازه مورد نظر مي رفت و به خدمت يا محصولي كه نياز داشت دست مي يافت. اما با توجه به پيشرفت روز افزون تكنولوژي و پديد آمدن امكانات جديد كه تحول بزرگي در زندگي انسان ايجاد كردند، نيازهاي بشر نيز دستخوش تغيير شدند.
با پيشرفت تكنولوژي هم نيازهاي جديدي براي بشر به وجود آمد و هم راه هاي جديدي براي رفع نيازهاي قبلي شناخته شد. مثلا نياز به شبكه هاي اجتماعي مانند اينستاگرام و فيسبوك و تلگرام، چيزي بود كه قبل از اينترنت اصلا احساس نمي شد. اما با ساخته شدن فيسبوك اين نياز، يكي از اصلي ترين نيازهاي جديد بشر تلقي مي شود.
هم چنين راه هاي بهتر و جديدتري براي رفع نيازهاي پيشين شناخته شد كه به مراتب از راهكارهاي سنتي و قبلي آسان تر بودند. به عنوان مثال خدمات بانكي كه بخش عمده آن امروزه از طريق اينترنت و فضاي مجازي ارائه مي شوند، موجب شدند نياز به مراجعه به بانك براي كار ساده اي نظير انتقال وجه به شيوه اي بسيار آسان برطرف شود.
در ادامه توضيحات قبلي، لازم به ذكر است كه اين روند پيشرفت تكنولوژي هر روز سريعتر مي شود و انسان و نيازهايش را بيشتر تغيير مي دهد. تا آن جايي كه بنابر پيش بيني مختصصان، تا ۵ سال آينده كسب و كارهاي سنتي و قديمي تا حد زيادي از بين خواهند رفت.
هم چنين گفته مي شود حدود ۸۰ درصد مشاغلي كه در سال ۲۰۲۵ وجود خواهد داشت امروزه اصلا وجود ندارند. اين نشان مي دهد كه كسب و كارها و كسب درآمد با سرعت زيادي به سمت اينترنتي شدن مي رود.
بنابراين بايد اين حقيقت را پذيرفت كه آينده شغل ها و كسب و كارها، در اينترنت است. اين حقيقتي است كه چه تلخ و چه شيرين، اجتناب ناپذير است و به زودي، اينترنت و ابزارهايش اصلي ترين منبع كسب درآمد عمده مردم خواهند بود.
به همين دليل است كه داشتن كسب و كار اينترنتي براي عقب نيفتادن از رقابت يك امر ضروري است. يادگيري اصول و تكنيك هاي اين حيطه براي هركس كه در انديشه داشتن درآمد تضميني و برتري در رقابت با ساير رقباست يك امر بسيار مهم به شمار مي آيد.
آيا همه مشاغل و كسب و كارها مي توانند به صورت اينترنتي فعاليت داشته باشند؟سوال مهم ديگري كه در زمينه كسب و كارهاي اينترنتي مطرح مي شود، اين است كه آيا زمينه فعاليت در اينترنت براي همه مشاغل برقرار است؟ مثلا كسي كه يك كارواش دارد و خدمات شستشوي ماشين ارائه مي دهد؛ يا پزشكان كه شغلشان مستلزم حضور بيمار در كلينيك و درمانگاه است؛ آيا اين گونه مشاغل نيز بايد به فكر فعاليت در اينترنت باشند؟
پاسخ اين سوال، مثبت است. با توجه به رواج گوشي هاي همراه هوشمند در ميان مردم و حضور عمده مردم در فضاي مجازي، پس بهترين جا براي يافتن مشتري همين فضاي مجازي است. درصد زيادي از مردم از تلفن هاي هوشمند و شبكه هاي اجتماعي و اينترنت استفاده مي كنند.
بنابراين يك راهبرد هوشمندانه فعاليت در اينترنت است؛ يك كسب و كار با حضور در اينترنت و معرفي خدمات، ويژگي ها و مزاياي خود مي تواند توجه درصد زيادي از مردم را به خود جلب كند و بسياري از آن ها را متقاعد به استفاده از خدمات و محصولات خود كند.
حتي يك پزشك نيز مي تواند از اين فضا بهره ببرد. به اين صورت كه آن پزشك مي تواند با حضور فعال و پررنگ در شبكه هاي اجتماعي و داشتن وبسايت، هم سابقه و مدارك و گواهي هاي خود را در معرض ديد عموم بگذارد، هم به سوالات مردم پاسخ دهد؛ و در نهايت با جلب اعتماد مردم، آن ها را به مشتريان خود تبديل كند.
مجور اينماد يا نماد اعتماد الكترونيكيبراي راه اندازي كسب و كار اينترنتي به مجوز خاصي نياز دارم؟جواب منفي است در حالت عادي شما براي شروع كسب و كار اينترنتي خود نياز به هيچگونه مجوزي نداريد! مگر نماد اعتماد الكترونيكي وب سايت كه بسياري از درگاه هاي بانكي زماني كه مي خواهيد در وب سايت خود يك صفحه ي پرداخت داشته باشيد از شما طلب مي كنند و اگر نماد را نداشته باشيد نميتوانيد در وب سايت خود امكان فروش چيزي را داشته باشيد.
گرفتن نماد اعتماد وب سايت نيز كار ساده اي است فقط ثبت نام كنيد و  زماني كه وب سايت شما در اينترنت قرار گيرد وب سايت شما بررسي مي شود و اين نماد به شما اعطا خواهد شد كه البته اگر وب سايت شما يا كسب و كار شما صفحه ي پرداخت ندارد نيازي به اين نماد نيز نداريد!
سعي كنيد كه نگذاريد كه مطالب توهين آميز، جنسي و سياسي به كسب و كار اينترنتي شما راه پيدا كنند تابع قوانين كشور باشيد چرا كه در تمام دنيا چنين بحث هايي مانع پيشرفت يك كسب و كار اينترنتي خواهد شد و در ايران نيز به شدت با شما برخورد خواهد شد.
حتما بخوانيد :  پست مهمان چيست ؟ و چطور پست مهمان بنويسيم ؟آيا بدون سرمايه هم ميتوان كسب و كار اينترنتي راه انداخت؟بدون شك بله! در شرايط اقتصادي فعلي ايران و بعد از بحران كرونا، بسياري از افراد به فكر راه اندازي كسب و كار اينترنتي در فضاي آنلاين افتادند. اما چالش اصلي كه با آن رو به رو بودند، تامين بودجه اوليه براي شروع تجارت آنلاين بود. اين در حالي است كه براي شروع، لزوما به سايت و بودجه كلاني نياز نيست. در بين انواع شبكه هاي اجتماعي، بعد از فيلتر شدن تلگرام، اينستاگرام محبوبترين شبكه اجتماعي در ايران است. براي ايجاد يك صفحه تجاري در اين سوشال مديا، به هيچ سرمايه اوليه نيازي نيست. تنها كاري كه بايد انجام دهيد اين است كه با يك استراتژي هدفمند، توليد محتوا كرده و از طريق هشتگ گذاري، به مخاطبان هدفتان برسيد. كسب و كارهايي كه از اين طريق راه اندازي ميشوند، اصطلاحا كسب و كار موبايلي نام گرفته و اتفاقا درآمد بالايي هم خواهند داشت. مانند اينفلوئسنرهايي نظير صدف بيوتي!
انواع كسب و كار اينترنتي آشنا شويدانواع كسب و كار اينترنتي آشنا شويدانواع كسب و كار اينترنتيحوزه كسب و كار در اينترنت داراي وسعت و گستردگي بسيار است. اما مي توان به طور كلي سه دسته بزرگ براي آن در نظر گرفت و همه كسب و كارها را به نوعي در آن قرار داد:
عرضه و فروش كالاهارايج ترين نمونه براي عرضه و فروش كالاها در قالب اينترنت، فروشگاه هاي اينترنتي هستند. اين فروشگاه ها كه انواع مختلفي دارند محصولات و كالاهاي خود يا شركت هاي عمده تر و كلان تر را به فروش مي رسانند. بسياري از فروشگاه هاي اينترنتي به صورت تخصصي و حرفه اي در يك زمينه خاص فعاليت مي كنند. مثلا در زمينه عرضه و فروش محصولات آرايشي و بهداشتي
برخي از فروشگاه هاي اينترنتي هم به صورت عمده و كلان فعاليت مي كنند و تقريبا همه اجناس و محصولات ممكن را در بستر اينترنت به فروش مي رسانند. بزرگترين نمونه اين فروشگاه هاي اينترنتي وبسايت بزرگ آمازون است. آمازون كه بزرگترين غول اقتصادي اينترنت است و مالك آن، ثروتمندترين مرد جهان است اجناس بسيار متنوعي در همه دسته بندي ها مي فروشد.
ارائه خدماتدسته بعدي كسب و كار اينترنتي، ارائه خدمات مختلف در بستر اينترنت است. سايت هايي كه در اين زمينه فعاليت مي كنند از تنوع بسيار بالايي برخوردار هستند. چرا كه هر خدمتي كه بتوان به مشتريان ارائه كرد، چه فيزيكي و چه غير فيزيكي، در اين دسته قرار مي گيرد.
به عنوان مثال سايت هايي كه با فعاليت در اينترنت نسبت به ارائه خدمات شستشوي ماشين فعال هستند در اين دسته قرار مي گيرند. هم چنين سايت هاي پخش و اشتراك گذاري فيلم در ازاي ارائه امكانات و خدمات خود، از كاربران خود اشتراك دريافت مي كنند.
هم چنين سايت هاي بازي هاي آنلاين نيز در همين دسته جاي مي گيرند. براي موارد ذكر شده، نمونه هاي داخلي و خارجي متعددي وجود دارد 

 

https://www.janblaghy.ir/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%da%a9%d8%b3%d8%a8-%d9%88-%da%a9%d8%a7%d8%b1-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c/


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ دى ۱۳۹۹ساعت: ۰۴:۵۵:۳۱ توسط:روشني ذهن موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :